poli smallLogo

צוערים לשלטון לוגו

התכנית של צוערי פיס לשלטון המקומי
zoharim-banner

לשלטון המקומי יכולת השפעה עצומה על חיי התושב והקהילה. שינויים שחלו בשנים האחרונות מקנים לשלטון המקומי סמכויות, תקציבים ותחומי אחריות רבים המתרחבים משנה לשנה. לזאת מתווסף הצורך במשרתי ציבור בעלי יכולות ביצוע גבוהות אשר ימצו את הפוטנציאל לחולל שינוי. זהו שינוי שישפיע על מה שחשוב לכם באמת: הבית, הסביבה, הקהילה, והאנשים הקרובים אליכם.

מסלול הצוערים לשלטון המקומי בא לתת מענה לצרכים שונים, ובמרכזם הצורך בטיפוח מנהיגות מקצועית בעלת רצון ויכולת לחולל שינוי ברשויות המקומיות בפריפריה של מדינת ישראל.

תכנית ההכשרה אורכת שנתיים, ובמהלכן לומדים הצוערים תואר שני במנהל ומדיניות ציבורית, בהתמחות בשלטון מקומי בבית הספר למדעי המדינה באוניברסיטת חיפה. במקביל עוברים הצוערים תכנית הכשרה הכוללת סדנאות העשרה, מפגשים עם דמויות מפתח בשלטון המקומי והמרכזי בישראל, סמינרים, סמינר לימודי בחו”ל והתנסות מעשית ברשויות מקומיות. בסיום ההכשרה משתלבים הצוערים בתפקידי מפתח ברשויות המקומיות בפריפריה לתקופה של ארבע שנים.

בואו ללמוד איתנו!

שלכם,