poli smallLogo

תכנית המנהיגות המסלול להשפעה ציבורית (אחריי!)
hashpaa ziburit new banner

zohar srgevהמסלול להשפעה ציבורית הינה תכנית מנהיגות משותפת של עמותת ״אחריי!״ ואוניברסיטת חיפה ללימודי תואר ראשון דו-חוגי במדעי המדינה והיסטוריה של עם ישראל, המיועדת לצעירים\ות בעלי זיקה לעולם החברתי והציבורי.

מטרת התכנית היא הצמחת מנהיגות איכותית שתשפיע על המרחב הציבורי בישראל תוך עיון ועיסוק בסוגיות בוערות בשיח החברתי בישראל והעמקת זהות ישראלית וציונית.

הלימודים מרוכזים ליומיים בשבוע, כל הסטודנטים\ות מקבלים\ות מלגה שנתית על סך 5000 ש"ח וליווי אישי ע"י צוות התכנית. הדבר מאפשר לסטודנטים\ות שלנו מצד אחד לעבוד ולצבור ניסיון עוד במהלך התואר, ומצד שני להתפנות ברוגע ללמידה. תכני הלימוד משלבים הכשרות מקצועיות, נטוורקינג, התמחויות במגזר הציבורי וארגוני מגזר שלישי וליווי על ידי מנטורים\ות מהשורה הראשונה בעולם הציבורי בישראל.

פרופ' זהר שגב, ראש התכנית

ronit raz inbalהמסלול להשפעה ציבורית זו תכנית מנהיגות המיועדת לצעירים\ות השואפים להשתלב במגזר הציבורי והשלישי ומחפשים\ות חווית לימודים אחרת.

אנו מייצרים מרחב לפיתוח אישי וקבוצתי עבור הסטודנטים\ות שלנו, הכולל הכשרה אקדמית ומקצועית וליווי פרטני ומותאם לכל אחד ואחת מהם\ן. הסטודנטים\ות שלנו עוברים\ות תהליך משמעותי ומעצים לאורך התואר המתבסס על למידת עמיתים, חשיפה לתכנים ומסגרות חדשים, היכרות עם אנשי מפתח, שיח פתוח ומעמיק על נושאים בוערים בחברה הישראלית וכמובן ליווי אישי וצמוד ע"י צוות התכנית.

המטרה שלנו לפתח כל אחד ואחת מהסטודנטים\ות שלנו, ללוות אותם\ן בתהליך של בניית קריירה, לסייע בכל בעיה אקדמית, לקדם יוזמות אישיות וקבוצתיות וכמובן לדאוג להם\ן לאורך כל הדרך.

גב' רונית רז ענבל, מנהלת התכנית

יתרונות התכנית:

• מלגה על סך 5000 ש"ח בשנה*
  • ליווי אישי על ידי מנטורים\ות מהשורה הראשונה בעולם הציבורי (בשנה ב')
  • התמחות/פרקטיקום בשנה ג' וקורס מלווה התמחות תמורת נקודות זכות
  • סיוע בהשמה - ליווי בפיתוח קריירה וסיוע בחיבור למעסיקים והשמה במגזר הציבורי והשלישי
  • מפגש קבוצתי שבועי ביום לימודים (יום ראשון/שלישי) עם מנהלת התכנית
  • ימי עיון וסמינרים במהלך השנה