poli smallLogo

תכנית המנהיגות המסלול להשפעה ציבורית (אחריי!)
hashpaa ziburit new banner

eviatar yifrach"אני מרגיש שחיי האוניברסיטה היו נראים אחרת לגמרי בלי הקבוצה שלי, חבורת אנשים מאוד מגוונת, עם דעות ובסיסי ידע שונים אבל חיבור מאוד גדול ומשפחתי. המסלול נותן לי אנשים טובים, קורסים ייחודיים, מעניינים ובעיקר תחושה טובה שאני חלק ממשהו משמעותי, מרגיש לי מאוד תורם שאני יכול להיוועץ עם סטודנטים בשנה מעלי ועם המנחה שלנו בכל בעיה שיש לי" (אביתר יפרח, שנה ב')

alamo surafel"הלימודים בקבוצה עצמה ובאוניברסיטה יצרו אצלי חוויה סטודנטיאלית מוצלחת ומשמעותית מאוד, שבה אני נהנה להגיע ללימודים וללמוד עם אנשים שעושים לי את התואר הרבה יותר קל ונעים. אני אוהב את המפגשים הפרונטליים שלנו, מפגשים עם פוליטיקאים ואנשים בעלי תפקידי מפתח במרחב הציבורי. במסלול ישנם קורסים רבים ואינטימיים שמורכבים מחברי הקבוצה ומעט סטודנטים חיצוניים, דבר שמאפשר לנו לעצב ולנווט את הרוח האקדמית לכיוונים שמעניינים את חברי הקבוצה. הלמידה בקורסים קטנים שנבנו במיוחד למסלול, היא איכותית יותר, מעמיקה יותר ומחוברת למציאות" (סורפל אלמו, שנה ב')

ophir ben ari"כיף ללמוד יחד, להיפגש מעבר לשעות הלימודים, הקבוצה היא אוויר לנשימה וחוויה סטודנטיאלית מהנה. המסלול היא מסגרת חברתית, אקדמית עם המון מעטפת ותמיכה. אני מרגישה שהמסלול מכין אותי ל"יום שאחרי" התואר, החל ממנטור אישי לתכנית ההתמחות. המסלול נותן לי המון מעטפת ותמיכה, אני מרגישה שיש לי למי לפנות ועם מי להתייעץ. היחס האישי שכל כך לא אופייני לאקדמיה וכמובן, הקבוצה! ללמוד כחלק מקבוצה זו חוויה לימודית אחרת ולשמחתי אני חלק מקבוצה אנושית מדהימה ומגוונת, שאני לומדת מהשוני בינינו כל יום. נוצרו בנינו קשרים משמעותיים ואנחנו נהנים ללמוד יחד ולעזור אחד לשני" (אופיר בן ארי, שנה ב')