poli smallLogo

bikoret pnimit banner

סגל התכנית

valeri issackד"ר ואלרי איסק - ראש התכנית

תחומי עניין: אקלים ארגוני, תהליכי איכות בארגונים, ניהול ביצועים, ארגוני בריאות.

yuval ofekד"ר יובל אופק

ד"ר יובל אופק השלים את עבודת הדוקטורט שלו במכון לניהול ציבורי באוניברסיטת לובן KU Leuven בבלגיה בנושא הערכת תכניות מורכבות ומדידה במגזר הציבורי. מחקריו של ד"ר אופק עוסקים במתודולוגיות מדידה והערכה, ומדידת ביצועים בתכניות מורכבות וארגונים בשלטון המקומי והמרכזי. בנוסף להיותו מרצה וחוקר בתכנית לביקורת פנימית וציבורית במרכז לניהול ומדיניות ציבורית באוניברסיטת חיפה, ד"ר אופק הינו מייסד חברת המדידה וההערכה Key Impact.

dana vashdiד"ר דנה ושדי

ד"ר ושדי הינה ראש המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, בבית הספר למדעי המדינה באוניברסיטת חיפה. ד"ר ושדי קיבלה דוקטורט מהטכניון, המכון הלאומי לטכנולוגיה, בפסיכולוגיה ארגונית/תעשייתית, ועשתה פוסט דוקטורט באוניברסיטת קורנל. מחקרה מתמקד בעבודה וניהול צוותים בארגונים ציבוריים, כמו גם ברווחת העובד, למידה ארגונית ומדיניות ארגוני בריאות. ד"ר ושדי פרסמה מאמרים במגוון כתבי עת מדעיים, ביניהם: Academy of Management Journal, British Medical Journal, Human Resource Management  ו-Public Administration Review.

nissim cohen 2ד"ר ניסים כהן

ניסים כהן הוא מרצה בכיר במחלקה למינהל ומדיניות ציבורית באוניברסיטת חיפה. ניסים השלים את לימודי הדוקטורט שלו באוניברסיטת בן גוריון בנגב בשנת 2010. בשנת 2011 השלים לימודי פוסט-דוקטורט במרכז לחקר תיאוריית הבחירה החברתית (Center forStudyof Public Choice) שבאוניברסיטת ג'ורג' מייסון, ארה"ב. כיום הוא משמש כראש תוכנית המנהלים במחלקה למינהל ומדיניות ציבורית, כראש המרכז לניהול ומדיניות ציבורית, וכן כיועץ תלמידי תואר שני במחלקה. תחומי העניין שלו כוללים מדיניות ציבורית, מנהל ציבורי, כלכלה פוליטית, מדינת הרווחה, מדיניות חברתית ומדיניות בריאות. ספרו "מבוא למינהל וניהול ציבורי" (עם פרופ' שלמה מזרחי, הוצאת האוניברסיטה הפתוחה) עתיד לצאת לאור במהלך שנת 2016. מאמריו האחרונים של ניסים התפרסמו בכתבי העת:

Administration and society; Energy policy; Governance; International Review of Administrative Sciences; Journal of Health Economy, Policy and Law; Journal of Peace research and Social Policy and Administration.

בתוכנית הביקורת מלמד ד"ר כהן את הקורס "מדיניות ציבורית", כאשר החל משנת 2015 קורס זה מועבר במתכונת מתוקשבת.

yaie zalmanovitzד"ר יאיר זלמנוביץ'

ד"ר יאיר זלמנוביץ' סיים ת לימודי הדוקטורט שלו במדיניות ציבורית באוניברסיטה העברית בירושלים. הוא מתמחה במדיניות ציבורית ומנהל ציבורי. בתכנית לביקורת פנימית וציבורית הוא מלמד קורס בגישות ואסכולות במנהל הציבורי.

דוא"ל: yairz@poli.haifa.ac.il

natan laviד"ר נתן לביא

ד"ר נתן לביא בוגר, מוסמך ובעל תואר שלישי בפילוסופיה מאוניברסיטת תל-אביב, ומוסמך אוניברסיטת העיר ניו-יורק במדעי התקשורת. מלבד התמחותו בביקורת פנימית וציבורית, הוא מתמחה במחשבה מדינית, אתיקה ומערכות מידע. בתכנית לביקורת פנימית וציבורית הוא מלמד קורס בביקורת בשלטון המקומי.

doron navotד"ר דורון נבות

ד"ר דורון נבות, חוקר ומרצה במחלקה לממשל ורעיון מדיני, ביה"ס למדעי המדינה, אונ' חיפה. מלמד בתכנית לביקורת סדנא שעניינה שחיתות ציבורית. היה עמית מחקר במכון הישראלי לדמוקרטיה, שם פרסם מחקרים על מדידת דמוקרטיה, שחיתות פוליטית, מרמה והפרת אמונים וניגוד עניינים במרחב הציבורי.

תחום המחקר המרכזי שלו הינו היבטים שונים של רעות פוליטיות, ובפרט שחיתות ציבורית. כמו כן בשנים האחרונות נבות חוקר את הממשק בין פוליטיקה, ממשל, מנהל ומשפט, יזמות ומנהיגות.

דוא"ל: dnavot@poli.haifa.ac.il

yossi natovichד"ר יוסי נטוביץ

ד"ר יוסי נטוביץ, רו"ח, דוקטור בניהול מערכות מידע מאונ' ראטגרס ארה"ב, מחברם של מאמרים בנושאי בקרה וביקורת טכנולוגיות מידע בכתבי עת מקצועיים ומדעיים, מרצה באקדמיה, בקורסים להכשרת מבקרים פנימיים  ובכנסים מקצועיים וכן חבר מערכת כתב העת "עיונים בביקורת פנימית" של איגוד המבקרים הפנימיים. ד"ר נטוביץ הינו בעל תעודת רואה חשבון מוסמך ובחמש עשרה השנים האחרונות מנהל חברה המספקת שירותי ייעוץ לארגונים ולמבקרים פנימיים.

דוא"ל natovich@tiuv.co.il

gabby saiagד"ר גבי סייג

ד"ר גבי סייג כתב את עבודת הדוקטורט שלו באוניברסיטת חיפה בנושא אפקטיביות הביקורת. הוא המנהל האקדמי של תכנית הביקורת הפנימית ביחידה ללימודי המשך ולימודי חוץ אוניברסיטת חיפה, ומלמד בתכנית קורסי מבוא לכלכלה, חשבונאות ניהולית, חשבונאות פיננסית, יסודות הסטטיסטיקה והדגימה בביקורת, וסוגיות בביקורת פנימית. בתכנית הביקורת הפנימית והציבורית מלמד קורס בנושא ביקורת במערכות חשבונאיות. ד"ר סייג הוא מעריך בכתב העת Managerial Auditing Journal, דירקטור באיגוד מבקרים פנימיים IIA Israel, חבר מערכת ביטאון עיונים בביקורת פנימית – IIA Israel, וחבר בוועדת משרד המשפטים המאשרת השתלמויות בביקורת פנימית. מחקריו מתמקדים בניהול, בקרה וביקורת בארגונים, תיאוריה של ביקורת הפנימית, חשבונאות פיננסית וחשבונאות ניהולית, ודגימה בביקורת.

zeev freyמר זאב פריי

מר זאב פריי, בוגר האוניברסיטה העברית בכלכלה וסטטיסטיקה ותואר שני בביקורת ציבורית ופנימית, במסגרת בית הספר למדע המדינה של אוניברסיטת בר אילן. מרצה בתחום הביקורת הפנימית וביקורת מערכות מידע וניהול סיכונים. בעל נסיון רב בביקורת מערכות מידע וביקורת פנימית. בין התפקידים שמילא: המבקר הפנימי של חברת פז נפט, יועץ ומבקר מטעם משרד קסלמן שרותי ניהול סיכונים, מבקר מערכות מידע בבנק לאומי. לשעבר, נשיא איגוד מבקרי מערכות מידע, סגן נשיא לשכת המבקרים הפנימיים. פרסם מאמרים רבים בתחום הביקורת הפנימית, הציבורית וביקורת מערכות מידע בבטאונים מקצועיים.

aviv kidronד"ר אביב קדרון

ד"ר אביב קדרון, חברת סגל החוג לשירותי אנוש, המכללה האקדמית עמק יזרעאל. דוקטורט בתחום ניהול משאבי אנוש  בפקולטה לניהול, אוניברסיטת חיפה. מרצה בקורס 'תיאוריות ארגוניות' בתוכנית ביקורת פנימית וחיצונית. חברת הנהלה באגודה לחקר יחסי עבודה. תחומי מחקר: יחסי עובד- מנהל, התנהגות ארגונית וניהול משאבי אנוש.

alon kokhalaniעו"ד ד"ר אלון קוחלני

עו"ד אלון קוחלני, CRMA עוסק בביקורת פנימית, ניהול סיכונים וכן בעריכת דין. בעל תואר ראשון ושני במדע המדינה (ביקורת ציבורית ופנימית) מאוניברסיטת חיפה ותואר ראשון ושני במשפטים. פרסם ספר "ביקורת פנימית מבוססת סיכונים" וכן עשרות מאמרים בתחומים הנזכרים.

דוא"ל:  ak.lawoffice.il@gmail.com

השופטת בדימוס מיכל שריר

השופטת בדימוס מיכל שריר שימשה כשופטת בכירה במערכת המשפט בישראל. היא מתמחה בתחומי המשפט האזרחי, בתכנית לביקורת פנימית וציבורית היא מלמדת קורס בהיבטים משפטיים.

youTube icon      facebook icon