poli smallLogo

shiltonwebbanner

אירועים מיוחדים

07.04.2019 - סיור לימודי לברלין

במסגרת הלימודים בתכנית, התקיים סיור לברלין לבניין הפרלמנט, משרד הפנים והספורט, ארגון השקיפות העולמית, הפקולטה למנהל ציבורי של Berlin School of Economics, שגרירות ישראל בברלין, והארגון ההומניטרי IsraAid, ועוד שלל חוויות. להתרשמות ותמונות מהסיור לחצו כאן.

10.01.2019 - הרצאה של חברת הכנסת, גב' אורלי לוי אבקסיס

את הבוקר פתחנו בשיעור על יצירתיות, בצהריים הרצאת אורח של אורי משגב על עתיד הדמוקרטיה הישראלית בעידן של פופוליזם, ובערב הרצאת אורח של חברת הכנסת אורלי לוי אבקסיס. לתמונות מיום העיון לחצו כאן.

03.01.2019 - ביקור בכנסת וביד ושם

כחלק מהקורס "המינהל הציבורי בראייה השוואתית רב לאומית" וההכנות לסיור לברלין, ביקרו הסטודנטים בתכנית המנהלים במינהל ומדיניות ציבורית ביד ושם ובכנסת. הם נפגשו עם חברי הכנסת יעל כהן פארן, אלעזר שטרן ויעקב מרגי ולמדו על מאחורי הקלעים של עיצוב זכרון השואה: נק' מבט השוואתית ירושלים-ברלין. לתמונות לחצו כאן.

14.10.2018 - יום אוריינטציה למחזור המנהלים של שנת 2018 - 2019

הכרות עם סגל התכנית, סדנאות חוויתיות, כיבוד קל, ועוד. לתמונות מיום האוריינטציה לחצו כאן.

סיור לימודי לברלין

השנה בין התאריכים 6.5.18-9.5.18 תכנית המנהלים תצא לסיור לימודי לברלין שבמסגרתו יעמיקו וילמדו על שיתופי הפעולה בין מוסדות השלטון בברלין לאלו שבארץ.

במהלך הסיור הסטודנטים יתארחו באוניברסיטה מקומית ויחשפו לידע אקדמי בתחום המנהל הציבורי ברמה המחקרית והיישומית. בנוסף נתארח בארגונים בינלאומיים ומקומיים כגון הפרלמנט, השגרירות הישראלית, משרדי ממשלה מקומיים ונקבל הרצאות בנושאי קבלת החלטות, שיתופי פעולה עם ישראל והיבטים ציבוריים של פעילות הגופים המקומיים. הסיור יכלול סיורים לימודיים בעיר בה נשהה אשר יתרמו לנו בהיבט התרבותי והלימודי כאחד. אנו מאמינים שסיור לימודי במתכונת המוצעת מהווה נדבך חשוב ביותר בלימודיו של הסטודנט ומעניקים לו ידע אקדמי ופרקטי כאחד.

12.4.2018

כהכנה לסיור הלימודי בברלין, מגיע להרצאת אורח הסופר והעיתונאי שוקי שטאובר שידבר על מחקרו שפורסם לאחרונה בספר "ישראלים בברלין". ההרצאה תתקיים בשעה 18:15 בחדר 5002.

3.5.2018

סמינר מחלקתי מיוחד - הרצאתו של פרופ' חירט בוקארט (Geert Bouckaert) בנושא: “Possible Trends in Public Administration Research (TBC)”. הסמינר יתקיים ביום ה' 03.05.2018 בין השעות 14:00-16:00 בחדר הסמינרים של ביה"ס למדעי המדינה (חדר 4026).

עקב הצפי למספר משתתפים רב מומלצת הרשמה מוקדמת באמצעות המייל - נא לפנות לאפרת קורן: ekoren1@univ.Haifa.ac.il

15.6.2017

הרצאה של ד"ר מיה נגב, ביה"ס לבריאות הציבור, אוני' חיפה, בנושא: "בריאות וסביבה". ההרצאה תעסוק בממשק בין בריאות הציבור ומדיניות סביבתית, בהשפעות של זיהום סביבתי על הבריאות, בניתוח סיכונים ובקבלת החלטות בין-משרדיות.

12.6.2017

ערב עיון לכבוד צאתו לאור של הספר "מבוא למנהל ציבורי", מאת ניסים כהן ושלמה מזרחי. לצפייה בסרטון לחצו כאן.

25.05.2017

כנס שני - הכנס השנתי של המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית, בחסות תכנית המנהלים במנהל ומדיניות ציבורית Executive MPA בנושא: Start Up Nation - לא לעשירים בלבד! חדשנות במגזר הציבורי.

לפרטים נוספים לחצו כאן.

לצפייה בסרטון מהכנס לחצו כאן.

11.5.2017

יום פרקטיקה ניהולית - לתמונות לחצו כאן.

30.3.2017

הרצאתו של עו"ד מארק שון, דובר רשות ההגבלים העסקיים לשעבר, בנושא: "לפרק ליוויתן: גז, רגולציה ודעת קהל". ההרצאה עוסקת בשרשרת האירועים שקדמה לאישור מתווה הגז, לתפקידם של הפוליטיקאים, רשות ההגבלים העסקיים והציבור הרחב בהתפתחות זו.

26.01.2017

סיור ייעודי לתלמידי תכנית המנהלים לכנסת ישראל ובית הנשיא

05.01.2017

הרצאה בנושא: "רפורמות במנהל הציבורי במבט בינלאומי" שתתקיים ביום ה', 5.1.17 בין השעות 10-12 בחדר 6013. הנוכחות בהרצאה הינה חובה לכל הסטודנטים בתכנית.

27.10.2016

יום אוריינטציה של תכנית המנהלים מחזור 2016-2017

16.06.2016

הרצאת אורח בנושא "ניהול ופיתוח מנהלים בסביבה מורכבת", מרצה: מר ירון בלומנטל, בעלים ומנכ"ל בלומנטל ושות' בע"מ.

לחצו כאן לקריאה נוספת בנושא לפני הפגישה.

09.06.2016

הרצאת אורח בנושא "ניהול חיובי", מרצה: מר יהודה בידרמן, בעלים ומנכ"ל מנטור יועצים בע"מ.

לחצו כאן קריאה נוספת בנושא לפני הפגישה.

02.06.2016

יום פרקטיקה ניהולית לתלמידי תכנית ה-Executive MPA

אירוע חוויתי הכולל סדנת outdoor למנהיגים, הרצאות אורחים, והמון פינוקים.

מיועד לתלמידי תכנית ה-EMPA בלבד.

לתמונות מיום העיון - לחצו כאן.

19.05.2016

כנס לזכרם של פרופ' פרידברג וד"ר שני ז"ל, בחסות תכנית ה-EMPA.

05.05.2016

סיור במועצת שיבלי