poli smallLogo

תכנית התמחות במנהל השלטון המקומי                     facebook
shiltonMekomi banner

מתאוריה לפרקטיקה והצעות עבודה

התכנית לתואר שני במנהל השלטון המקומי דוגלת בחיבור ומיזוג של פרקטיקה ותיאוריה. למעשה, אנחנו מאמינים כי מדובר בשני מופעים של אותה תופעה וכי למרבה הפלא, פעמים רבות אין מדובר בתופעות מנוגדות. אנחנו מיישמים בחיבור בין השניים בדרכים שונות: ימי עיון עם מקבלי החלטות ומעצבי מדיניות, סיור לימודי בשטח, הרצאות אורח ופרקטיקום המתלווה לעבודת הגמר בשנה ב'. בנוסף, זה המקום לפרסם בשם מעסיקים פוטנציאליים 'קולות קוראים' ו'מודעות דרושים'.

*המודעות על אחריות המציעים.

למרכז אינג'אז – מרכז מקצועי לקידום הרשויות המקומיות הערביות, דרוש/ה מנהל/ת ניו-מדיה:

האם יש לך ידע מקיף בעולם התקשורת, האינטרנט והרשתות החברתיות? האם יצירתיות, יזמות ומנהיגות מאפיינות אותך?  האם שינוי חברתי, פוליטי וכלכלי מניע אותך?

דרישות התפקיד: כתיבת חדשות, דיווחי תקשורת ועלונים אלקטרוניים,ניהול אתר האינטרנט ודף הפייסבוק, יצירת קשר עם עיתונאים ורשתות תקשורת.

אחוז משרה:  50%. אפשרות לעבודה מהבית.

על המתאימים/ות לשלוח קורות חיים, בנוסף לפסקה המתארת את סיבות התאמתם לתפקיד, עד לתאריך 28.2.17 למייל injaz@injaz.org.il

למודת הדרושים לחצו כאן.

דרוש/ה סטודנט/ית מרכז/ת לישיבות שיתוף ציבור במרכז גבעת חביבה. הסטודנט/ית יהיה אחראי על תהליך היציאה לציבור של פרויקט מפת הדרכים. תהיה לה/ו הזדמנות להצטרף לצוות המוביל פרויקט משמעותי בקידום החברה המשותפת בישראל. לפרטים נוספים לחצו כאן.

לתכנית הצוערים לשלטון המקומי דרוש/ה רכז/ת לאוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת ב"ש והטכניון:

תכנית הצוערים לשלטון המקומי הינה תכנית הפועלת לשיפור פני המגזר הציבורי ע"י טיפוח והכשרת קבוצת מנהיגות לניהול מקצועי בתחומים המוניציפאליים. התכנית מיועדת לצעירים מוכשרים בעלי מוטיבציה להשפיע ולהוביל שינוי, המבקשים לשלב מצוינות אקדמית ומצוינות חברתית על מנת להביא לשיפור איכות השלטון המוניציפאלי במדינת ישראל.

התכנית מכשירה סטודנטים לתואר ראשון (ב"ש) או שני (חיפה וטכניון) במטרה לשלבם במערכת השלטון המקומי ברשויות בפריפריה הגיאוגרפית והחברתית של מדינת ישראל.

התפקיד הינו תפקיד מאתגר, משמעותי ובעל השפעה על פני השלטון המקומי בישראל.

לפרטים נוספים ראו כאן.

היקף משרה: 75% עם אופציה להגדלת משרה בעתיד

קורות חיים יש להעביר למייל: jobs.zoarim@gmail.com

לחברת ייעוץ דרוש סטודנט/בוגר איכותי ללימודי שלטון מקומי שיוכל לסייע לכתוב סקירת ספרות עמוקה בנושא פעילות יזומה בהגדלת הכנסות עצמיות ברשויות מקומיות בארץ ובעולם. הנ"ל לטובת עבודה עבור  משרד הפנים.

לפרטים אנא פנו אל: אריה מצליח, מנכ"ל  |  ארמה ניתוח מידע בע"מ

משרד:  077-5605011 | נייד: 050-4626050

פקס: 03-5606040 | דוא"ל:arie@arma.co.il

אתר:www.arma.co.il

ליחידת הדרכה דרוש/ה רכז/ת הדרכה בתחום ההדרכה ברשויות המקומיות

תיאור :

השתלבות ביחידת הדרכה העוסקת בניהול פרוייקטים מגוונים בתחום ההדרכה ברשויות המקומיות.

התפקיד כולל : ניהול אדמיניסטרטיבי ותפעול של פרויקטים בתחום ההדרכה על כל המשתמע מכך,

הובלת פרויקטים, עבודה מול לקוחות וספקים, ושותפות בתהליכי פיתוח תוכניות הדרכה.

עבודה במתכונת של פרילנסר בחצי השנה הראשונה ולאחריה קליטה כעובד/ת רשות מקומית בחוזה אישי.

לפרטים נוספים ראה כאן: http://www.ippa.org.il/index.aspx?id=4514

כתובת למשלוח קורות חיים : adi@ptm.co.il

מאגר המועמדים של מנהל התיכנון -

הליך גיוס חדשני שנבנה בשיתוף עם הנציבות בכדי לאפשר למנהל התכנון להתמודד עם גיוס מהיר לכל התקנים הלא מאוישים.
אז מה שונה?
1. הצהרה על עמידה בתנאי הסף - המועמד יתבקש להצהיר על עמידה בתנאי הסף ובכך יעבור אוטמטית לשלב המיון הבא (השלמת הליך בדיקת תנאי סף תתבצע רק לפני הזימון לועדות הבוחנים).
2. פרסום טווח המועדים של כל הליך המיון מראש.
3. לראשונה פרסום טווחי שכר למועמדים.
4. לצורך כניסה למאגר- המועמד יגיע ליום מבחנים יחיד (במקום שניים) במכון המיון, הכולל מבחן מקצועי ייעודי למנהל התכנון.
5. צמצום כמות וועדות הבוחנים לכל יחידה - יתקיימו ועדות בוחנים בהתאם למפתח שמגדיר מראש את כמות המועמדים שיוזמנו ביחס לכמות המשרות הפנויות.
6. הגדרת כשירים לסוג תפקיד ולא למשרה ספציפית (במידה ואחרי הליך המיון יעזוב מוביל תכניות אחר ביחידה, ניתן לגייס באופן מיידי מתוך רשימת הכשירים של אותה היחידה).
7. מענה מהיר בהתפנות תפקיד- ניתן לאייש מתוך הכשירים /שליפה נוספת מתוך המאגר.

לעיון במודעה על מאגר המועמדים של מנהל התיכנון - לחצו כאן.

להסבר ורישום למאגר המועמדים - לחצו כאן.

youTube icon      facebook icon